3 стратегии за опстанок и раст на бизнисите на е-трговците за време на рецесија

Додека голем дел од фокусот во изминатите неколку месеци се однесуваше на деловните активности кои се прилагодуваат на работење на…

Read more

Преку Меморандум за соработка Асоцијацијата за е-трговија на Македонија и Македонската Банкарска Асоцијација, ќе се стремат кон раст на е-трговијата

Денес, меморандум за соработка потпишаа претседателката на Македонската Банкарска Асоцијација – Д-р Маја Стевкова Штериева и в.д. Претстедателот на Асоцијацијата…

Read more

5 причини зошто на вашата e-продавница веднаш и е потребна мобилна апликација

  Е-продавниците и мобилната e-трговија (м-трговија) играат различни улоги во шопинг искусвото и служат различни публики. Она што е од…

Read more

[Интервју] Ива Трембелиева: Grouper Shopping Mall е унифициран за да ги задоволи потребите на сите бизниси кои сакаат да имаат своја е-продавница и да продаваат онлајн

Во време кога на бизнисите им е потребно брзо прилагодување и пренасочување кон онлајн продажба со цел тие да продолжат…

Read more

Сега можете да остварувате повици на Google Meet директно од апликацијата Gmail

Бидејќи повеќе луѓе работат од дома од кога било, Google Meet експлодираше од употреба во последните неколку месеци. Компанијата ја…

Read more

АЈДЕ ЗАЕДНО ДА ПРИДОНЕСЕМЕ КОН ПОДОБРУВАЊЕ НА Е-ТРГОВИЈАТА!