• Д-р Нина Ангеловска

За АЕТМ

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија е прва и единствена асоцијација која се стреми кон инклузивна е-трговија. Нашата мисија е да креираме иднина за раст и развој на е-трговијата во Република Македонија. Асоцијацијата има за цел да ги поддржи интересите на компаниите за е-трговија како и сите засегнати компании и организации, да придонесе кон знаењето за е-трговија и негово прошиурување вклучувајќи ги поврзаните услуги и технологии и да ги намали и елиминира бариерите кои го ограничуваат растот и развојот на индустријата. Преку најразлични активности како што се обуки и истражувања, лобирање и информирање асоцијацијата се стреми да изгради поволна околина за раст на е-трговијата во Македонија. Асоцијацијата беше основана во декември 2017 година и за помалку од една година успеа да ја добие довербата од речиси 60 компании кои станаа нејзини членови и поддржувачи.

“Ние веруваме дека иднината за подобра Македонија е во дигитална Македонија и смарт општество, а е-трговијата е интегрален дел од едно такво општество.”

Претседател – Нина Ангеловска 
CEO & Co-Founder на Grouper.mk | Forbes 30 Under 30 | Експерт за е-трговија | Говорник | Ментор | Тренер и Консултант

Управен Одбор на АЕТМ

Се соочуваме со предизвиците со кои секојдневно се соочуваат нашите соработници и нашата мисија е да ги олесниме нашите животи, да го направиме бизнисот побрз, да го олесниме работењето и да ги отстраниме административните оптоварувања во сите полиња, за да можеме сите да растеме и напредуваме заедно.

 • 29594379_179003982721726_2779911840983530115_n

  ЧЛЕНОВИ НА УПРАВЕН ОДБОР

 • nina

  Д-р НИНА АНГЕЛОВСКА

 • 22049981_10210183557805502_7874832858206339736_n

  ВИКТОР СТОЈКОСКИ

 • fico

  ФИЛИП ЧИЖБАНОВСКИ

 • bojanuo

  БОЈАН ТОДОРОВСКИ

 • nena

  СНЕЖАНА СТАНКОВИЌ

 • милебошков

  МИЛЕ БОШКОВ

 • дамјандано

  ДАМЈАН ДАНО

ЧЛЕНОВИ ВО АЕТМ

Во 2018 година кон АЕТМ се приклучија повеќе од 50 компании и ја поддржаа работата на асоцијацијата за унапредување на е-трговијата

Придружи се