Зошто да бидеш дел од АЕТМ?

1

Бесплатен билет за Ecommerce Conference

2

Едукативни настани и тренинзи

Специјализирани обуки, конференции и настани поврзани со е-трговија за различни аспекти кои им се потребни на членките во организација на АЕТМ преку партнерства со членките (бесплатно или по специјални промотивни цени за членките)

3

Networking настани

Учество во организирани настани за разменување на мислења помеѓу членките за отворање на нови бизнис можности, познанства и партнерства. Поврзување на членки и органзирање на состаноци за соработка.

4

Пристап до податоци и истражувања
Newsletter известувања за анализи и пристап до податоци од областа на електронската трговија во Македонија, информации за настани и случувања за е-трговијата во Македонија и Европа.

5

Промоција​ на вашиот бизнис

Промоција​ – членките на АЕТМ и нивните услуги ќе бидат промовирани пред индустријата за електронска трговија во Македонија и Европа (поставување лого на веб страната ​www.ecommerce.mk​)

6

ЗАСТАПУВАЊЕ ПРЕД ИНСТИТУЦИИ

Идентификување на потребите и предизвиците на членките; застапување на интересите на членките при соработка со интитуциите за елеминирање на пречките и подобрување на состојбите.

7

БЕЏ ЗА ВЕРИФИКУВАН
Е-ТРГОВЕЦ

Членовите на АЕТМ добиваат повластена цена при аплицирање за беџ за верификуван е-трговец и повластена цена за годишен надомест за беџ за верификуван е-трговец. согласно правилникот за беџ.

Ценовник за членство во АЕТМ

Број на вработени Годишна членарина во АЕТМ
0-9 150€/Годишно
10-50 300€/Годишно
51-100 500€/Годишно
>100 950€/Годишно
ПРЕМИУМ ЧЛЕНСТВО 1.000€ + 18% ДДВ + Членарина од основен пакет
*Цените се пресметуваат во денари по среден курс во денарска противредност на денот на издавање на фактурата за членство
E-commerce MK заедницата брои повеќе од 120 членови.
Придружи се за заедно да ја обликуваме иднината на е-трговијата.

ПРЕМИУМ ЧЛЕНСТВО ВО АЕТМ

Премиум членството ги вклучува сите придобивки кој ги вклучува основниот пакет и дополнително следните услуги/бенефиции:
Банер во времетраење на цела 2024 година
Банер во времетраење на цела 2024 година на повеќе позиции на веб страната на АЕТМ

8

ПРОМОТИВНИ МАТЕРИЈАЛИ НА СИТЕ НАСТАНИ И ТРЕНИНЗИ
Промотивни материјали​ (банер и печатени промо материјали) на сите настани и тренинзи​ организирани од АЕТМ во текот на 2024 година.

9

10

ROLL БАНЕР
ИНТЕРВЈУА
Две ​или повеќе интервјуа​ во текот на годината на сајтот на АЕТМ кои ќе бидат дополнително промовирани и на социјалните медиуми на АЕТМ

11

PR СООПШТЕНИЈА
Објава на ​PR соопштенија ​на веб страна на АЕТМ и нивно споделување на социјални медиуми

12

СОВЕТИ И КОНСУЛТАЦИИ
Совети и консултации ​поврзани за е-трговија од експерт / консултант за е-трговија (2 часа)

13

БЕСПЛАТНО ПРИСУСТВО НА НАСТАНИ ОД АЕТМ
Бесплатно присуство​ на две вработени лица ​на сите настани и тренинзи​ организирани од АЕТМ во текот на 2024 година.

14

БИЛЕТИ ЗА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА Е-ТРГОВИЈА

Бесплатно присуство на две или повеќе лица на
конференцијата за е-трговија

15

NEWS
ПРОМОЦИЈА ВО РАЗЛИЧНИ СООПШТЕНИЈА И ДОПИСИ
Видно претставување на компанијата со лого како премиум член на веб страната на АЕТМ, како и претставување во различни соопштенија и дописи подготвени од страна на АЕТМ.

16