ИДНИНАТА Е ВО Е-ТРГОВИЈАТА

Е- трговијата повеќе не е избор, туку е неопходност за секоја компанија која сака да расте , просперира и да оствари конкурентска предност.

Е-ТРГОВИЈА

ПРВА И ЕДИНСТВЕНА АСОЦИЈАЦИЈА ЗА Е-ТРГОВИЈА ВО МАКЕДОНИЈА!

Е-трговијата е наша пасија и ние ги разбираме нашите партнери како никој друг бидејќи ние доаѓаме од бизнис-заедницата.

Се соочуваме со предизвиците со кои секојдневно се соочуваат нашите соработници и нашата мисија е да ги олесниме нашите животи, да го направиме бизнисот побрз, да го олесниме работењето и да ги отстраниме административните оптоварувања во сите полиња, за да можеме сите да растеме и напредуваме заедно.

Претседател – Нина Ангеловска
CEO & Co-Founder на Grouper.mk | Forbes 30 Under 30 | Експерт за е-трговија | Говорник | Ментор | Тренер | Консултант

ПОВЕЌЕ

НОВОСТИ И ИНТЕРВЈУА

Прочитајте за најновите информации поврзани со е-Трговијата во Македонија

НОВОСТИ
Го промовиравме сеопфатниот извештај за анализата на е-трговијата во Македонија!

Го промовиравме сеопфатниот извештај за анализата на е-трговијата во Македонија!

Денес се одржа промоцијата на извештајот од сеопфатната анализа за е-трговијата во Македонија насловен “Подготвеност,
Како да се заштитите од измами при онлајн купување?

Како да се заштитите од измами при онлајн купување?

Во изминатиов период, се почесто граѓаните се мета на internet fraud или интернет грабеж, најчесто
Кој платежен систем го преферираат Македонците?

Кој платежен систем го преферираат Македонците?

Еден од условите за е-трговијата е начинот на плаќање односно платежниот систем кој овозможува примање
На кое ниво се дигиталните вештини во Македонија и ЕУ?

На кое ниво се дигиталните вештини во Македонија и ЕУ?

Во време кога технологијата драстично се развива, дигиталните вештини стануваат неопходни за секојдневието. Во иднина,
Колку се употребува интернетот во Македонија?

Колку се употребува интернетот во Македонија?

Имајќи го предвид брзиот развој на технологијата и дигиталната револуција која секојдневно го менува начинот
Како го оценуваат потенцијалот на Македонија за е-трговија?

Како го оценуваат потенцијалот на Македонија за е-трговија?

Во анализата за е-трговија на Македонија, на која работи Асоцијацијата (поддржана од MasterCard) се опфатени
Што содржи ЕУ регулативата за авторски права во дигиталниот маркет?

Што содржи ЕУ регулативата за авторски права во дигиталниот маркет?

Европскиот Парламент и Европскиот Совет предложија легислатива за авторски права во дигиталниот маркет. Предлог регулативата
Жените и мажите низ бројки: на интернет и во бизнис и финансискиот сектор

Жените и мажите низ бројки: на интернет и во бизнис и финансискиот сектор

Европскиот институт за родова еднаквост има развиено индикатори преку кои ја мери родовата еднаквост во

КОЈ Е ЗАСЕГНАТ?

ЗАСЕГНАТИ?
Image

ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОВАЈДЕРИ

Image

ЕДУКАТИВНИ & ОБРАЗОВНИ ИНСТИТУЦИИ

Image

КОМПАНИИ ЗА МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБА

Image

КОМПАНИИ ЗА ЛОГИСТИКА И ДОСТАВА

Image

PURE PLAY & CLICK-AND-MORTAR КОМПАНИИ

Image

ИТ КОМПАНИИ И СОФТВЕРСКИ КОМПАНИИ

Image

ВЛАДИНИ ИНСТИТУЦИИ (ПРАВНИ И РЕГУЛАТОРНИ)

Image

ПЛАЌАЊА (БАНКИ, ПЛАТЕЖНИ ПРОЦЕСОРИ)

Image

КОМПАНИИ ФИНАНСИЕРИ ЗА РАЗВОЈОТ НА Е-ТРГОВИЈА

ЗОШТО ДА СЕ ПРИДРУЖИТЕ?

Ние правиме многу повеќе од обезбедување на најнови информации поврзани со индустријата за е-трговија. Ние ја создаваме и ја обликуваме иднината на е-трговија за да го поттикнеме растот и успехот на индустријата и сите наши соработници.
ПРИДРУЖИ СЕ

Image

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО

Состојбата со е-трговија во Македонија [Анализа на АЕТМ, 2017]

ПОЧЕСНИ ЧЛЕНОВИ

ПРЕМИУМ ЧЛЕНОВИ

ЧЛЕНОВИ

ФАКТИ ЗА Е-ТРГОВИЈАТА ВО МАКЕДОНИЈА

Податоците се прикажани од анализата за е-трговија со информации за 2017 година

ФАКТИ

ИЗДАДЕНИ ПЛАТЕЖНИ КАРТИЧКИ

1868619

ГОДИШЕН ОБРТ ВО МИЛ.ЕВРА

105

ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦИ

832

МЕДИУМСКИ ПАРТНЕРИ

ПОДДРЖУВАЧ

ЗАЧЛЕНИ СЕ ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ


КОНТАКТ

За повеќе информации околу Асоцијација за е-Трговија на Македонија, слободно може да не контактирате тука. Ќе добиете најбрз одговор!

КОНТАКТ