ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА Е-ТРГОВИЈА

Следејќи ги и учејќи од водечките конференции и настани за е-трговија во развиените земји, АЕТМ ја организираше првата конференција за е-трговија во 2018 година, која за кратко време прерасна во препознатлив настан за е-трговија во земјата и регионот, привлекувајќи учесници и од други земји.

Годишната конференција ги носи сите засегнати страни на едно место и обезбедува квалитетна програма и говорници со цел да го нагласи потенцијалот на е-трговијата во земјата, да се стреми да ги сруши бариерите кои го попречуваат нејзиниот раст, како и да зборува за потребите на брзорастечката индустрија. Темата, агендата и изборот на говорниците на конференцијата секоја година се креираат внимателно согласно потребите на пазарот, очекувањата на учесниците и актуелните трендови.

За успешноста на конференцијата говори  сѐ поголемиот интерес за учество на конференцијата од година во година.

ДО СЕГА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ УЧЕСТВО ЗЕМАА ПОВЕЌЕ ОД:

2100
Учесници
650
Компании
110
Говорници
30
држави

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДАА ГОДИШНИТЕ КОНФЕРЕНЦИИ НИЗ ГОДИНИТЕ

ГОДИШНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА НИЗ ФОТОГРАФИИ

РЕАЛИЗИРАНО СО ПОМОШ НА ПРИВАТЕН СЕКТОР

ПОСТИГНАТИ РЕЗУЛТАТИ: Над 2.100 учесници, од над 650 компании, институции, невладини организации од С.Македонија и регионот. Над 100 експерти говорници од над 30 земји земаа учество на досегашните конференции