+389 78 58 44 48
info@ecommerce.mk

Reels

Дали фотографиите прават comeback на Instagram?

Ready, set, shoot 📸 Ако во последно време забележувате повеќе фотографии на вашиот Instagram Feed, не сте единствени. Следејќи ги приоритетите на Instagram за 2023 година, забележавме зголемување на појавата на фотографии. Технички гледано, фотографиите никогаш не заминаа од оваа платформа, но беше воочливо дека Reels и “suggested” содржината беа…...

Повеќе

7 идеи за креирање Reels за кои не треба да си професионалец!

За да бидете во тек со најновите трендови на Instagram Reels потребно е многу време и напор – особено кога сте тим од еден, или вашиот мал бизнис е one man show. Всушност, наједноставните видеа честопати можат да бидат најефективни за да ви помогнат да ги достигнете вашите Instagram цели.…...

Повеќе

Reels на Instagram и Facebook со нови можности за изразување и промовирање

Meta воведе нови алатки за Reels на Instagram и Facebook. Компанијата ги објави новите функции велејќи дека тие ќе им олеснат на креаторите на содржини кои ги претпочитаат една или двете платформи подобро да се поврзат со својата публика.   На Instagram, Meta ги продолжи Reels на 90 секунди, давајќи…...

Повеќе

Instagram Reels Template: нова опција на Instagram!

Instagram штотуку ја објави опцијата Reels Template – ова е game changer за било кој што ги употребува Reels како дел од својата маркетинг стратегија! Со Reels Templates, можете брзо да ги копирате тајмингот на веќе постоечки Reel – а со тоа заштедувате многу време и напор. Претходно, кога стануваше…...

Повеќе

Instagram воведува нов feature: аналитика за Reels & Live

Instagram развива нов и подобар увид за аналитика за Instagram Reels и Instagram Live. Во нивното соопштение, Instagram изјави дека оваа голема надградба ќе обезбеди „креаторите и бизнисите да разберат како се одвива објавата на нивната содржина“. Како дел од новиот update, Instagram сега ќе прикажува детална анализа за Reels…...

Повеќе