+389 78 58 44 48
info@ecommerce.mk

e-commerce

7 case studies за е-трговија од кои може да научи секој маркетер!

Без разлика дали сте почетник или човек кој има долгогодишно искуство со маркетинг, секогаш има нешто што можете да го научите од врвните брендови кои имаат е-продавници. Затоа e напишан овој e-commerce guide од Sleeknote во кој се истакнува како едноставните измени во дизајнот и текстот можат да направат огромна…...

Повеќе

Snap преку AR технологија ја подобрува е-трговијата

На Snap Partner Summit  се покажаа различни функции кои ги прошируваат можностите за е-трговија на Snapchat, апликацијата за фото-пораки која е особено популарна кај помладите потрошувачи. Новите софтверски алатки за создавање шопинг содржина со проширена реалност (augmented reality – AR) им даваат на брендовите уште еден начин да ги ангажираат…...

Повеќе