[Интервју] Никола Димовски, kliknijadi.mk: Верувам дека создадената навиката за порачување онлајн за време на пандемијата ќе продолжи да се практикува и по нејзиното завршување.

Разговараме со Никола Димовски од kliknijadi.mk за нивниот начин на работа во време на глобална пандемија, нивниот нов онлајн маркет,…

Read more

4 причини зошто треба да се обложите на иднината на е-трговијата

Во свет на економска неизвесност, долгорочната иднина за e-купување и e-продажба ветува многу. Мерките за социјална дистанца и затворањето на…

Read more

Е-трговијата во месец март пораснала за 99% во однос на март претходната година

Народната банка ги објави статистичките податоци за безготовински платежни трансакции на виртуелните места на продажба заклучно до 31.03.2020 година.  Согласно…

Read more

24% од е-трговијата во Европа е прекугранична

Вкупниот прекуграничен пазар преку Интернет (со исклучок на патувањето) во Европа претставуваше обрт од 108,75 милијарди евра во 2019 година.…

Read more

3 едноставни промени на вашиот веб сајт кои ќе ги импресионираат купувачите

Дали вашата веб-страница ја врши својата работа? Дали добивате повеќе клиенти? Ако не, имате проблем. Можеби тоа е проблем при…

Read more

АЈДЕ ЗАЕДНО ДА ПРИДОНЕСЕМЕ КОН ПОДОБРУВАЊЕ НА Е-ТРГОВИЈАТА!