Новости од е-трговија

“BLACK FRIDAY” ПОНУДА НА ЧЛЕНКИТЕ ВО АСОЦИЈАЦИЈАТА ЗА Е-ТРГОВИЈА

Шопинг манијата наречена „Black Friday“ започнала да се практикува во Филаделфија, САД некаде во 60-тите години од минатиот век, а во последниве неколку години е многу актуелна и во Македонија „Black Friday“ во САД започнал како распродажба на производи со цени до дури 70% попуст, како најава за почеток на шопингот за божиќните и новогодишните празници.

Кај е-продавниците ова особено дојде до израз во последната година кога важеа рестрикциите за движење и полицискиот час, па за минатогодишниот „Black Friday“ продажбите доживеаа огромен раст. Попусти се забележуваат кај сите е-трговци, а понудите се разновидни. Тие се движат од 20 до 50, некаде и над 70% попуст во зависност од залихата на производите и од која колекција се истите. 

На овој ден, од е-продавниците можете да го купите производот или услугата кои долго време ги посакувате по неповторливи цени. Ние како Асоцијација за е-трговија, на едно место ја собравме целокупната „Black Friday“ понуда од нашите членки која ја споделуваме со вас.

Па, припремете ги вашите платежни картички, и шопинг лудилото може да започне. Благодарение на е-продавниците без огромни редици и турканици, бидејќи купувајќи онлајн вашето место е секогаш загарантирано

https://grouper.mk нуди големи попусти со преку 1000 зделки од најразлични типови на  услуги, патувања и производи

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://shop.kajgana.com нуди големи попусти и бесплатна достава за сите нарачки над 2.000,00 денари.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://polleosport.mk нуди попусти за одредени производи до 70%

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://urma.mk нуди попусти на дел од производите.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://kupigumi.mk на веќе постоечките попусти, нуди дополнителен попуст од 10% за одредени брендови на гуми.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://gjirafa50.mk нуди попусти за одредени производи до 70%.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://herline.mk нуди попусти на дел од производите.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://merkurmak.mk нуди 15% попуст на цел асортиман во периодот од 26 – 28 ноември.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://www.bellina.mk нуди 30% попуст на целиот асортиман.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://mk.iqos.com/mk/pocetna со секоја онлајн нарачка за BLACK FRIDAY нуди попуст и подарок сад за одлагање на патрони.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://tummytox.mk нуди големи попусти во периодот до 28 ноември во висина до 60%.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://e-horeca.mk нуди попусти на широк асортиман на производи.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://www.officeshoes.mk нуди попусти од 20 – 50%.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://gemak.mk/prodavnica/ нуди попуст 15% и достава на производите до вашиот дом.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://www.fashiongroup.com.mk нуди попуст до 70% на селектирани производи.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://www.slikarskipribor.mk нуди попусти до 88%.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://iutecredit.mk/?cn-reloaded=1 нуди кредит со намалени трошоци за 10%.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://www.a1.mk нуди попуст на одредени телефонски апарати.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://www.mitra.mk/?cn-reloaded=1 нуди бројни попусти и подароци.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://www.sport-m.com.mk нуди попусти од 30 на новите производи и на оние кои се веќе намалени, а дополнително на одредени производи има попуст до 70%.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://www.sminka.mk нуди попуст од 20% на целиот асортиман и 50% на селектирани производи.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://www.ekupi.mk нуди различен % на попуст зависно од категоријата на производи.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://marketkonekt.com/makedonija/ на својата веб страна ги објави сите производи на попуст.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://www.paket.mk има објавено засебна секција за производи кои се нудат на попуст.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

https://it.mk/ го лансираат својот ИТ Маркет токму на Black Friday и по тој повод нудат асортиман на производи на попуст, како и попуст на нивните два нови вида членства.

Погледнете ја BLACK FRIDAY понудата ТУКА.

 

Поврзани содржини