Новости од е-трговија

Биди дел од Global eCommerce Summit!

E-трговијата постојано расте и може да расте уште повеќе. Онлајн шопингот стана една од најпопуларните активности преку Интернет, а заедно со тоа се зголеми и конкурентноста. За да останат во чекор со конкуренцијата, организациите треба постојано да ги следат новите трендови на трговија во 2021 година.

За време на овој глобален самит за е-трговија, учесниците, партнерите и давателите на решенија ќе бидат изложени на успешни студии на случаи, теми според последните случувања, панел дискусии за да ги разберат холистичките погледи од практичарите во индустријата и идеи за справување со предизвиците и разбирањето каде лежат можностите.

Овој самит ќе донесе глобални и регионални практичари / лидери во електронска трговија на една платформа. Учесниците ќе имаат шанса да научат од најдобрите практики, да се запознаат со трендовите и со давателите на решенија кои ќе бидат добро опремени за да го дадат најдоброто од себе.

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија е горд партнер и поддржувач на глобалниот самит за е-трговија и токму поради тоа овозможи код за попуст за влезница за сите оние кои се заинтересирани за учество на настанот. Кодот за попуст е: Macedonia10.

Прочитајте повеќе за Global eCommerce Summit на овој линк.

Поврзани содржини