+389 78 58 44 48
info@ecommerce.mk

Новости

Халкбанк АД Скопје со 5% бонус поени за онлајн купување

 

Во пресрет на новогодишните празници, нашиот член Халбанк АД Скопје ја подготви новата кампања наречена “Месец на бонус поени”.  

халк банка

Во рамките на оваа кампања, Халбанк АД Скопје подготви акција со која со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка, кај некој од е-трговците кај кои плаќањето е овозможено преку Халкбанк АД Скопје, добивате 5% бонус поени.

Акцијата ќе биде активна до 31.12.2019 година, а поените се доделуваат на Вашата кредитна картичка за трансакции извршени на ПОС и ВПОС терминалите на Халкбанк АД Скопје. Собраните бонус поени може да се искористат на било кое продажно место со Халкбанк ПОС терминал.

Листата на онлајн продавници кај кои може да собирате поени можете да ја погледнете овде.

Повеќе детали за оваа празнична кампања на Халкбанк АД Скопје дознајте овде.

 

Post a comment

I accept the Privacy Policy