+389 78 58 44 48
info@ecommerce.mk

marketing

10 корисни SaaS алатки за подобрување и унапредување на работата на вашиот тим во 2022

Малите и средните бизниси треба да останат фокусирани на развојот на нивниот бизнис. Тие често имаат ограничени ресурси, време и експертиза, но благодарение на подемот на софтверските компании, во моментов има бројни SaaS алатки (Софтвер како услуга) кои се специјално дизајнирани за нивните потреби. Растот на SaaS во последните години…...

Повеќе

5 трендови од дигиталниот маркетинг на глобалниот пазар

Како што дигиталната ера продолжува со својот екпоненцијален раст, така расте и потребата за маркетинг стратегии прилагодени на глобалниот пазар. Доколку една компанија сака да биде во чекор со светскиот тренд и да се натпреварува во дигиталниот свет, тогаш треба да биде добро упатена во маркетингот. Но и доколку сака…...

Повеќе