+389 78 58 44 48
info@ecommerce.mk

landing page

Step-by-step водич за како до повеќе продажби преку вашиот landing page

Еден landing page се состои од два дела: она што е видливо веднаш, и она до кое купувачот скрола за да го види. Да започнеме со она што е видливо веднаш. Предлог за успешна формула е следното: 1 – Објаснете ја вредноста која ја нудите (title) 2 – Објаснете како…...

Повеќе

[Маркетинг] Copywriting совети од професионален copywriter

Сакате да видите како на едноставен начин да го промените вордингот на почетната страна на вашата е-продавница и да ги претворите напуштените колички во успешни продажби? Во овој пост ќе разгледаме неколку примери од landing pages на неколку компании кои ги ре-обработуваат Marketing Examples и професионалниот copywriter Ени Мегваер. Во…...

Повеќе