+389 78 58 44 48
info@ecommerce.mk

е-маил маркетинг

5 причини зошто e-mail маркетингот е (сè уште) клучен за успешен маркетинг

E-mail маркетингот преку е-пошта постои онолку долго колку што постои интернетот. Идејата да се има неограничен досег до потенцијалните клиенти и купувачи ширум светот значеше допирање на огромен, неискористен пазар. Со години, e-mail маркетингот беше еден од единствените методи кои многу големи и мали бизниси ги користеа за да им пристапат…...

Повеќе

Персонализација во е-трговија: it’s here to stay!

Истражување од CommerceNext и CommX ни прикажува очигледен заклучок од трендовите во изминатите неколку години: personalization is here to stay! Истажувањето било спроведено помеѓу директори за дигитален маркетинг и е-трговија кои велат дека воспоставувањето на значајни врски со купувачите преку loyalty програми за нив е врвен приоритет. 52% од испитаниците…...

Повеќе