+389 78 58 44 48
info@ecommerce.mk

copywriting

[Маркетинг] Copywriting совети од професионален copywriter

Сакате да видите како на едноставен начин да го промените вордингот на почетната страна на вашата е-продавница и да ги претворите напуштените колички во успешни продажби? Во овој пост ќе разгледаме неколку примери од landing pages на неколку компании кои ги ре-обработуваат Marketing Examples и професионалниот copywriter Ени Мегваер. Во…...

Повеќе

Улогата на убедлив copywriting во е-трговијата

Copywriting е една од најважните алатки која се користи за креирање на совршената онлајн продавница. Покрај сите технички елементи на една веб страна која што се занимава со е-трговија, голема улога има умешноста во користење на зборовите кои навлегуваат во емоциите на читателот со цел тој да направи некој клик,…...

Повеќе