+389 78 58 44 48
info@ecommerce.mk

Новости

Комбинирајте ја едноставноста и безбедноста при електронска испорака на датотеки

Maitube – електронска препорачана испорака 

Заштитата на чувствителни податоци сместени во различни типови електронски документи при нивна електронска испорака е од огромно значење во денешното опкружување. MailTube е услуга која овозможува безбеден метод за електронска испорака на документи кон и надвор од компанијата. За процесот на испорака постојат контолни записи (ревизорска трага) врз основа на кои со сигурност може да се потврди дали испратената електронска порака е прочитана и дали документот прикачен на пораката е преземен.

Што е MailTube?

MailTube e сеопфатна услуга поставена во облакот на КИБС за безбедна достава на датотеки од сите видови и големини. Услугата се прилагодува на потребите и ограничувањата поставени пред компаниите за заштита на податоци при нивен електронски пренос. 

Услугата MailTube е безбедно и едноставно решение кое:

  • Содржи напредни безбедносни механизми вклучително шифрирање од типот AES-256. Овој напреден стандард денес е најчесто користен поради својата безбедност.
  • Корисникот лесно ја прифаќа како интуитивна веб-базирана платформа на која може да се пристапи преку било кој интернет прелистувач. Оттука не е потребна никаква интервенција на корисничките работни станици.

MailTube преку мноштво интерфејси (API) е дизајниран да може да се прилагоди во постапките при дигитализирање на деловните процеси за безбеден електронски пренос на датотеки. 

Post a comment

I accept the Privacy Policy