+389 78 58 44 48
info@ecommerce.mk

Новости

20 совети од дел од најуспешните жени од екосистемот на е-трговијата во нашата земја

Успехот доаѓа кај оние кои напорно работат за него. Успехот на секоја жена треба да биде инспирација за друга. Жените се најсилни кога се поддржуваат. Затоа денес споделуваме совети од дел од најуспешните жени од екосистемот на е-трговијата во нашата земја.

Успешни жени од екосистемот на е-трговијата во нашата земја

Успешни жени од екосистемот на е-трговијата во нашата земја

Успешни жени од екосистемот на е-трговијата во нашата земја

А нашиот совет е: Драги дами, останете свои, уникатни, извонредни, продолжете да правите разлика во животите на другите и да оставате печат со своето вредно работење, пасија и љубов кон работата и семејството. Среќен ден на борбата за еднакви права и еднакви можности од тимот на АЕТМ! Честит 8ми март!

 

Post a comment

I accept the Privacy Policy