+389 78 58 44 48
info@ecommerce.mk

Новости

Нашиот член Пазар3.Ком има потреба од специјалист за продажба!

Отворени позиции:
– Специјалист за продажба

Детали за работата:
– Анализа на пазарот и пронаоѓање на потенцијални клиенти и соработници
– Подготвување на понуди
– Постојана работа со клиенти

Лични карактеристики:
– Желба за работа во Pazar3.mk
– Желба за тимска работа
– Мотивираност, упорност, посветеност
– Самоиницијатива
– Желба за постојано учење и подобрување

Потребни професионални карактеристики:
– Диплома за завршено високо образование
– Одлично познавање на Англиски јазик
– Одлично познавање на работа со компјутери

Заинтересираните кандидати можат да аплицираат со праќање на Cv на следната e-mail адреса: vrabotuvanje@pazar3.mk.

Post a comment

I accept the Privacy Policy