Ако мислите дека WhatsApp е исклучиво за секојдневни разговори со пријатели, размислете повторно. WhatsApp за бизнис има сериозна привлечност – над 175 милиони луѓе испраќаат порака на некој WhatsApp Business секој ден. За време на годишната F8 Refresh конференција на Facebook, шефот на бизнис производите на WhatsApp, Аџит Варма, сподели…...