Со додавање опција за подолги видеа, TikTok директно да го предизвикува вториот по големина пребарувач: YouTube. TikTok почнува да ја воведува можноста за корисниците да поставуваат видеа кои имаат должина до 10 минути, потврди компанијата за TechCrunch. Официјалното лансирање доаѓа додека TikTok ја тестираше промената во изминатите неколку месеци. Претходно,…...