+389 78 58 44 48
info@ecommerce.mk

технологија

15 најдобри tech подкасти што треба да ги слушате во моментов

Дали некогаш сте почувствувале дека технологијата се движи толку брзо во толку многу различни насоки што не постои начин еден човечки мозок да го обрне своето внимание на сите нив? За тоа служат подкастите. Без разлика дали вашата работа спаѓа во технологија, водите стартап или едноставно сакате да учите за…...

Повеќе

Metaverse би можел да генерира 3 трилиони долари во глобалната економија до 2031

Експертите од Analysis Group, една од најголемите консултантски фирми на глобално ниво, во својот извештај го анализираа потенцијалното влијание на metaverse  и проценија дека тој би можел да придонесе до 3 трилиони долари за глобалната економија во следната деценија во опсег на економски сектори како што се образованието, здравствената заштита,…...

Повеќе