Отсега на Instagram најгоре на својот профил можеш да ги „закачиш“ твоите омилени објави! Во кратко видео оваа недела, шефот на Instagram Адам Мосери сподели дека овој update ќе биде достапен до сите корисници.   View this post on Instagram   A post shared by Adam Mosseri (@mosseri) „Вашиот профил…...