+389 78 58 44 48
info@ecommerce.mk

nft

15 најдобри tech подкасти што треба да ги слушате во моментов

Дали некогаш сте почувствувале дека технологијата се движи толку брзо во толку многу различни насоки што не постои начин еден човечки мозок да го обрне своето внимание на сите нив? За тоа служат подкастите. Без разлика дали вашата работа спаѓа во технологија, водите стартап или едноставно сакате да учите за…...

Повеќе

Прва NFT изложба со дела од македонски уметници

За прв пат во Македонија, во просториите на Филип Морис ТКП, беше отворена изложба на NFT дела. Изложбата која беше дел од промоцијата на новиот електронски уред за загревање на тутунот – IQOS 3 Duo им даде простор на македонските NFT уметници Darko R, Ива Станковска, Female Punx, Сара Станоеска…...

Повеќе