Instagram развива нов и подобар увид за аналитика за Instagram Reels и Instagram Live. Во нивното соопштение, Instagram изјави дека оваа голема надградба ќе обезбеди „креаторите и бизнисите да разберат како се одвива објавата на нивната содржина“. Како дел од новиот update, Instagram сега ќе прикажува детална анализа за Reels…...