Твитер ја откри својата Live Shopping програма која ќе им овозможи на корисниците да купуваат директно преку апликацијата од веб-сајтовите на е-трговците во понеделникот преку блог пост, со што ќе стане најновиот гигант од социјалните медиуми кој се впушта во светот на е-трговија со live-streaming шопинг. КЛУЧНИ ФАКТИ Домаќин на првиот…...