Truth be told: сите секогаш бараме начини да добиеме поголема видливост на нашите објави на Instagram. И со воведувањето на „Favorites“ feed-от на Instagram, корисниците сега можат да си состават свој feed со профили кои ги сакаат. Од тука произлегува прашањето: како можете да си обезбедите место на ексклузивната листа…...