Онлајн пазарите доминираат во е-трговијата во изминатите пет години и промената на навиките за онлајн купување кај потрошувачите за време на пандемијата ја зацврсти нивната употреба. Додека е-трговијата и мобилната трговија се забрзаа во текот на годината, голем дел од тој сообраќај сега доаѓа на пазарите, а трговците и брендовите…...