Е-трговците се подготвуваат за празничната сезона

Сега кога летото заврши, повеќето онлајн бизниси се подготвуваат за сезоната на празници. До 73% од е-трговците веќе почнале да се подготвуваат. Сепак, повеќето онлајн бизниси сметаат дека сè уште не се подготвени за сезоната. Годишно, сезоната на празници е најпрометниот момент за е-трговците, бидејќи нарачките се зголемуваат додека потрошувачите прават залиха на подароци. Во […]