Без разлика дали сте почетник или човек кој има долгогодишно искуство со маркетинг, секогаш има нешто што можете да го научите од врвните брендови кои имаат е-продавници. Затоа e напишан овој e-commerce guide од Sleeknote во кој се истакнува како едноставните измени во дизајнот и текстот можат да направат огромна…...