Еколошката свесност стана сè повеќе мејнстрим дел од водењето на бизнис. Всушност, во една неодамнешна студија, 78 отсто од Американците рекле дека е поголема веројатноста да купат еколошки производи, а 64 отсто исто така се подготвени да платат повеќе за овие производи. Јасно е дека фокусот на животната средина во…...