Instagram Avatars: Што знаеме за нив, како да креираме свој аватар и што значи ова за метаверзумот?

Пристигна првата фаза од метаверзумот! 🚀 Штотуку пристигнa новата адиција на Instagram – Instagram Avatars! Во видео објавено од страна на шефот на Instagram, Адам Мосери, тој за аватарите вели дека се клучен дел во иднината на личниот идентитет во метаверзумот. „Аватарите се клучни во формирањето на иднината на личниот идентитет во метаверзумот“. Во превод, […]