На Snap Partner Summit  се покажаа различни функции кои ги прошируваат можностите за е-трговија на Snapchat, апликацијата за фото-пораки која е особено популарна кај помладите потрошувачи. Новите софтверски алатки за создавање шопинг содржина со проширена реалност (augmented reality – AR) им даваат на брендовите уште еден начин да ги ангажираат…...