Во изминативе две години можевме да забележиме дека “remote” работењето, онлајн настаните и Zoom повиците се зголемија на огромно ниво, но она што е несомнено е дека на сите ни недостигаат, и со нетрение ги очекуваме настаните и вмрежувањата во живо. Со цел да надоместат за изминатите две години поминати…...