Се одржа Годишното Собрание на АЕТМ

На 03.04. го одржавме нашето Годишно Собрание, во присуство на членовите, поддржувачите, партнерите и соработниците на АЕТМ. Претседателката на АЕТМ,…

Read more

„ПИЈАЛАЦИТЕ НЕМААТ ПРЕДРАСУДИ“ – Пивара Скопје и ГЕА наздравија за свет без стереотипи и дискриминација

Како компанија која е лидер на пазарот повеќе од 100 години, партнерот на Алијансата за родова еднаквост, Пивара Скопје, има…

Read more

5 важни прашања за вашиот бизнис кои ќе можете да ги одговорите со присуствување на Shoptalk Europe во Барселона

Бидејќи опкружувањето во продажбата во Европа се променува согласно динамичното однесување на потрошувачите, а заедно со него и изобилството на…

Read more

Развојна банка нуди кредити за дигитална трансформација

Директорот на Развојна банка на РСМ – Кире Наумов, заедно со  премиерот на Владата на Република С. Македонија – Димитар…

Read more

[ИНТЕРВЈУ] Верица Серафимов, УНИБанка – Нашите клиенти ги уживаат погодностите од дигиталните плаќања кои овозможуваат брзина, сигурност, заштеда на време и помали провизии

Непосредно пред официјалното доделување на наградите за најдобрите е-трговци за 2022, разговараме со Верица Серафимов, Раководител на сектор за дигитално…

Read more

АЈДЕ ЗАЕДНО ДА ПРИДОНЕСЕМЕ КОН ПОДОБРУВАЊЕ НА Е-ТРГОВИЈАТА!