Што научивме од 4-та годишна конференција за е-трговија?

Во организација на Асоцијацијата за е-трговија на Македонија, на 12-ти ноември се одржа Четвртата конференција за е-трговија, во хибриден формат,…

Read more

Разговор со Вања Манова од Mastercard за сите детали поврзани со дигиталниот идентитет

Пред неполн месец во Македонија се лансираше проектот за дигитален идентитет (eID), кој им е достапен на сите граѓани, а согласно…

Read more

[Интервју] Константин Костадинов, Rakuten Viber – говорник на Четвртата конференција за е-трговија

Четвртата годишна конференција за е-трговија се одржува на 12.11.2021, а богатата програма се состои со 13 презентации, 3 панел дискусии…

Read more

[Интервју] Филомена Пљаковска Аспровска, КаСис АД Скопје – златен партнер на Четвртата годишна конференција за е-трговија

КаСис АД Скопје е компанија основана во 2001 година како прв и единствен процесор во Република Северна Македонија, која освен за…

Read more

[Интервју] Милкица Ѓеринска, Пивара Скопје – златен партнер на Четвртата годишна конференција за е-трговија

Дел од поддржувачите на овогодинешната конференција за е-трговија е и Пивара Скопје како наш златен партнер. Разговараме со менаџерот за…

Read more

АЈДЕ ЗАЕДНО ДА ПРИДОНЕСЕМЕ КОН ПОДОБРУВАЊЕ НА Е-ТРГОВИЈАТА!