Новости од е-трговија

Let’s do eCommerce 2024: Уште поголемо и подобро издание на конференцијата за иднината на е-трговија во Сараево

Регионалната конференција за е-трговија се одржува на 25 април оваа година во хотелот Хилс, а импресивните имиња на регионалните и глобалните индустриски лидери ќе привлечат повеќе од 400 присутни.

Овогодинешната конференција, организирана од Здружението за интернет трговија „eComm“ во БиХ, ќе ги опфати сите релевантни индустриски теми од инспиративни примери за успех, најновите стратегии за одржување на растот на е-трговијата преку аналитика и вештачка интелигенција, нови технолошки решенија за онлајн шопинг, до нови успеси во платежната индустрија.

Ова се само дел од важните теми на нашата иднина, кои повеќе од триесет врвни експерти ќе ги допрат на етапите на конференцијата Let’s do e-Commerce на 25 април во хотелот Хилс.

Првата конференција Let’s do eCommerce минатата година привлече повеќе од 250 учесници и 30 истакнати меѓународни говорници од 10 земји во светот, создавајќи платформа за интензивна размена на знаења и искуства. Познати меѓународни имиња, заедно со претставници на индустријата во Босна и Херцеговина и регионот, ги претставија најважните настани, трендови и иновации на пазарот и во регионот.

На конференцијата доаѓаат бројни лидери од различни гранки на индустријата.

На овогодинешното издание на конференцијата повторно ќе се соберат бројни лидери од различни гранки на индустријата, од курирски компании, банки и картички кои ќе ги претстават најновите трендови на плаќање до водечките пазари и веб-продавници од целиот регион.

Регионалните експерти Дарко Дујиќ, извршен директор партнер на WeTeh, кој управува со eponuda и shoptok во четири земји од овој регион, Тана Цимерман, ко-основач на bazzar.hr и меѓународните експерти Кремен ќе зборуваат за новите трендови во индустријата за е-трговија. Јорданова за нејзиното претходно искуство од Адидас, Стефан Ковачевиќ од Нестле и Армин Османчевиќ, ко-основач на платформата MyBazar.

Се очекува доаѓањето на над 400 експерти од целиот свет на е-трговија, заедно со над 30 говорници од регионот, САД, Кина и ЕУ.

Набавете ги вашите билети за најголемата регионална конференција за е-трговија! Билетите, како и информации за предавачите и програмата се достапни на линкот https://konferencija.e-commerce.ba/en . 

Дозволете си да се инспирирате од успешните приказни, откријте ги најновите стратегии за раст на е-трговијата и дознајте повеќе за новите технолошки решенија за онлајн купување.

Не ја пропуштајте можноста да бидете дел од второто издание на конференцијата која ја обликува иднината на онлајн бизнисот!

Поврзани содржини