+389 78 58 44 48
info@ecommerce.mk

Новости

Јуни: настани за е-трговија во Европа

Јуни е и полека, Европа се повеќе се вакцинира. Засега, физичките посети на настани за е-трговија се значително намалени, но има неколку интересни што можете да ги посетите онлајн. Овие настани се достапни овој месец:

16-17 јуни: Digital 1to1 Summer

Digital 1to1 Summer е летно издание на настаните Digital 1to1 што се случуваат секоја година во Шпанија. Летното издание се одржува во Барселона (16 јуни), во Мадрид (17 јуни) како и на Интернет.

Повеќе информации | Посетете го веб-сајтот

17 јуни: IGD Supply Chain Summit 2021

Овој настан ги собира лидерите од целата индустрија за храна за малопродажба да го споделат најновиот увид во новите можности и критичната улога што оваа индустрија ќе ја има во остварувањето на комерцијален раст.

Повеќе информации | Посетете го веб-сајтот

18-ти јуни: Online Retailer Awards

Online Retailer Awards имаат за цел да ги бараат најдобрите e-трговци во Велика Британија. Тие ги слават компаниите за е-трговија кои триумфираат во креативноста, иновативноста, квалитетот, и перформансите.

Повеќе информации | Посетете го веб-сајтот

24-ти и 25-ти јуни: Panda Meetings

Panda Meetings е нов настан преку Интернет кој е посветен на европските брендови кои сакаат да извезуваат во кинеската електронска трговија. Се очекуваат над 200 брендови од Европа и повеќе од 30 даватели на дигитални услуги од Кина.

Повеќе информации | Посетете го веб-сајтот

24-ти јуни: Intershop Commerce Talks: B2B Commerce

На овој бесплатен вебинар, учесниците, меѓу другото, ќе научат како ќе расте B2B е-трговијата во следните години и како да се направи B2B стратегија за трговија која ќе ги задоволи нивните клиенти при нивното купување.

Повеќе информации | Посетете го веб-сајтот

28-ми & 29-ти јуни: Ecom World 2021

Ecom World е нов, онлајн настан. Над 15,000 присутни се очекува да се приклучат на детални говори, панели, работилници и сесии за прашања и одговори во живо.

Повеќе информации | Посетете го веб-сајтот

Извор: Ecommerce News

 

Post a comment

I accept the Privacy Policy