Преземи извештај

Ви благодариме на интересот

Внесете ги податоците во формата подолу и ќе ви испратиме линк за прегледот на е-трговијата во Република Северна Македонија и споредба со земјите од Западен Балкан и европските земји 2023

Да ја креираме заедно иднината на е-трговијата во Македонија. Сакате да се приклучите?
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

*При користење на содржини од извештајот задолжително наведете го извoрот.

Преглед на е-трговијата во Република Северна Македонија и споредба со земјите од Западен балкан и Европа, 2023 година / [автори Нина Ангеловска и Јулијана Ангеловска]. – Скопје : Асоцијација за е-трговија на Македонија, 2023.