Дали некогаш сте почувствувале дека технологијата се движи толку брзо во толку многу различни насоки што не постои начин еден човечки мозок да го обрне своето внимание на сите нив? За тоа служат подкастите. Без разлика дали вашата работа спаѓа во технологија, водите стартап или едноставно сакате да учите за…...