• 21 Јан 2019

  1 година АЕТМ & Предновогодишна прослава

  Почитувани соработници и пријатели на АЕТМ, После една година од основањето на Асоцијацијата за е-трговија на Македонија, ја имаме честа…
 • 17 Дек 2018

  1 година АЕТМ & Предновогодишна прослава

  Почитувани соработници и пријатели на АЕТМ, После една година од основањето на Асоцијацијата за е-трговија на Македонија, ја имаме честа…
 • 21 Ное 2018

  Меморандум со Економски Факултет, при УКИМ

  Асоцијацијата за е-трговија на Македонија и Економски факултет Скопје, при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” потпишаа меморандум за соработка, со…
 • 25 Окт 2018

  Прва годишна конференција за е-трговија во Македонија

  Првата годишна македонска конференција за е-Трговија има за цел да ги донесе на едно место клучните фигури во овој сектор…
 • 13 Сеп 2018

  Информативна работилница>Царински постапки и извоз во е-трговијa

  Асоцијација за е-трговија на Македонија, во соработка со Царинската Управа и DHL организира едукативен настан каде што е-трговците ќе имаат…
 • 11 Сеп 2018

  Меморандум со ФИНКИ

  Асоцијацијата за е-трговија на Македонија и Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство – ФИНКИ, потпишаа меморандум за соработка, со…
 • 21 Јул 2018

  Меморандум со Царинска Управа на Република Македонија

  Царинската управа на Рeпублика Македонија денес потпиша меморандуми за соработка со Асоцијацијата за е-трговија на Македонија и ДХЛ Експрес Македонија.…
 • 21 Јун 2018

  Промоција на Извештајот од анализата за е-трговија на Република Македонија

  Ни претставува чест и задоволство да Ве поканиме на промоција на Анализата на е-трговијата под наслов “Подготвеност, потенцијал, фактичка состојба, бариери…
 • 19 Апр 2018

  UNCTAD Ecommerce Week

  „Развојните димензии на дигиталните платформи” е мотото под кое годинава се одржува глобалната недела на е – трговија. Активностите во организација…
 • 17 Апр 2018

  Ladies in E-commerce

  Обуки, работилници и тренинзи наменети за жени распределени во дводневна агенда, кои ќе ги покријат речиси сите аспекти на е-трговијата…