Почитувани соработници и пријатели на АЕТМ,

После една година од основањето на Асоцијацијата за е-трговија на Македонија, ја имаме честа да ве поканиме на предновогодишна прослава, да наздравиме за сработеното, за нашите заеднички успеси во 2018 година и за подобро утре на е-трговијата во Македонија.

Ве очекуваме на 18ти Декември (вторник) во Brooklynski Jazz Bistro со почеток во 20:30ч.

Ве молиме известете не за вашето присуство на следниот RSVP линк или преку email на viktor@ecommerce.mk

Со почит,
Тимот на АЕТМ.