Ни претставува чест и задоволство да Ве поканиме на промоција на Анализата на е-трговијата под наслов “Подготвеност, потенцијал, фактичка состојба, бариери и препораки за развој на е-трговијата во Република Македонија”, која ќе се оддржи на 21-ви јуни (четврток) со почеток во 12 часот во Фрути Ди Маре во Скопје.

Претседателот на АЕТМ и ко-автор на анализата, Д-р Нина Ангеловска ќе ги презентира главните резултати од сеопфатната анализа и ќе ги сподели клучните препораки формирани со цел елиминирање на бариерите и креирање на поволна клима за раст и развој на индустријата.

По кратката презентација ќе следува networking коктел.

Ќе ни биде драго да присуствувате.

Ве молиме за потврда на вашето присуство на info@ecommerce.mk