Почитувани членки на АЕТМ,

Ни претставува огромно задоволство официјално да ве поканиме на првото собрание на Асоцијацијата за е-трговија на Македонија кое ќе се одржи во вторник (20.03.2018) во Хотел Порта.

Во прилог на овој маил ви ја испраќам официјалната покана за присуство со деталната агенда на Собранието.

Ве замолувам да го потврдите Вашето присуство најдоцна до 18.03.2018 година на viktor@ecommerce.mk

Во случај да не сте во можност лично да присуствувате на Собранието, Ве молиме претставникот од вашата компанија да носи со себе писмено полномошно (со печат и потпис), или претходно истото да го испратите на info@ecommerce.mk

За било какви дополнителни прашања и предлози, Ви стојам на располагање.

Со почит,