News from e-commerce

Бесплатно онлајн предавање: Facebook за Ecommerce – најдобрите практики!

Facebook е една од поомилените платформи на маркетерите која многу често ја фаворизираат пред било која друга за потребите на клиентите со кои работат. За областа e-commerce не постои подобра платформа на која може да се продаваат производи од секаков тип – било каде во светот. Низ годините Facebook многу ги унапреди своите можности за рекламирање и нуди огромна палета на опции кои може да се искористат при продажба.

Ова предавање претставува краток преглед за активното присуство на социјалните мрежи во текот на денот на огромен дел од луѓето кое дигиталните маркетери и бизнисите треба да го искористат во нивна полза и да се борат за нивното внимание се со цел да продадат некаков производ или услуга.

Бесплатното онлајн предавање на Brainster ќе се оддржи во вторник (13 април 2021) во 18:00 и детално ќе опфати практики за постигнување Еcommerce резултати преку платено рекламирање на Facebook, соодветна корисничка поддршка и буџетирање.
📅 Дата: 13.04.2021 година (вторник)
⏰ Почеток: 18:00 часот
Резервирајте го вашето место на овој линк.

Related content