ОВОЈ ЈАВЕН ПОВИК Е ЗАВРШЕН!

ОТВОРИ БЕСПЛАТНА ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА!

Јавен повик на Асоцијација за е-трговија на Македонија во соработка со компанијата Visa

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија во соработка со компанијата Visa објави јавен повик „Е-трговија: Супермоќ за локалните бизниси” со кој 15 микро, мали и средни компании ќе имаат можност бесплатно да отворат своја е-продавница во рамки на постоечки маркетплејс платформи.

Погледни ги компаниите кои ја добија поддршката од овој јавен повик

Рокот за апликации е завршени! На овој јавен повик беа пријавени повеќе од 100 микро, мали и средни претпријатија

КОЈ МОЖЕШЕ ДА АПЛИЦИРА?

Микро, малa или средна компанија која нема е-продавница.

ШТО ДОБИВААТ ИЗБРАНИТЕ КОМПАНИИ?

Избраните апликанти ќе добијат вредносен пакет од 1.000 евра кој ќе им овозможи:

Отворање на нова е-продавница

Продавање на своите производи онлајн и маркетинг пакет во рамки на постоечка маркетплејс платформа во рок од една година

Еднодневен практичен семинар: „Сѐ за е-трговија“

Семинарот ќе се одржи со физичко присуство на значајни теми поврзани со водење на е-продавница и дигитален маркетинг

Сертификат за успешно завршување на програмата

Сертификатот ќе биде издаден од Асоцијацијата за е-трговија на Македонија

МАРКЕТПЛЕЈС ПЛАТФОРМИ КАДЕ ИЗБРАНИТЕ КАНДИДАТИ ЌЕ ОТВОРАТ СВОЈА Е-ПРОДАВНИЦА