Брендовите стануваат креативни со тоа што се реални

Замислете Snapchat без филтри и “суровоста” на Twitter споени во едно. Сега, додајте временско ограничување од две минути на една објава дозволена дневно – тоа е BeReal. Како функционира апликацијата BeReal: Корисниците имаат две минути да сликнат фотографија на предната и на задната страна во моментот кога ќе добијат нотификација која ги потсетува дека треба […]