+389 78 58 44 48
info@ecommerce.mk

Instagram

Instagram: 6 маркетинг трендови што треба да ги знаете во 2022

Подгответе се, бидејќи многу работи ќе се случат на Instagram во следните 12 месеци. Купувањето на производи предизвикано од инфлуенсерите и креаторите веројатно ќе го револуционизира начинот на кој купуваме онлајн, хронолошкиот ред на објавите е подготвен за comeback, и подгответе се за многу повеќе прикажување на suggested содржини. Ова…...

Повеќе

No more “Swipe Up” – Instagram ја тестира опцијата секој корисник да може да сподели линк преку Stories

Опцијата за кој може да споделува линкови од содржини со помош на “Swipe Up” на своите stories отсекогаш била ограничена од страна на Instagram. Но, почнувајќи од вчера, компанијата започнува нов тест што може да ја прошири можноста за споделување линкови. Во овој случај, нема да е веќе опција за…...

Повеќе

10 факти за алгоритмите на Instagram што треба да ги знаете

Постојат повеќе алгоритми на Instagram кои работат низ целата апликација Постојат повеќе алгоритми на Instagram кои работат низ целата апликација Алгоритамот за почетната страна го одредува рангирањето на постовите засновано врз четири клучни фактори Алгоритмот за почетната страна исто така ја разгледува веројатноста за пет „важни“ интеракции Додавањето на некој…...

Повеќе

Instagram воведува нов feature: аналитика за Reels & Live

Instagram развива нов и подобар увид за аналитика за Instagram Reels и Instagram Live. Во нивното соопштение, Instagram изјави дека оваа голема надградба ќе обезбеди „креаторите и бизнисите да разберат како се одвива објавата на нивната содржина“. Како дел од новиот update, Instagram сега ќе прикажува детална анализа за Reels…...

Повеќе