fbpx
+389 78 58 44 48
info@ecommerce.mk

Новости

Отворена работна позиција: Административно-Оперативен асистент

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија е првата и единствена асоцијација во земјава чија мисија е да ја креира иднината на е-трговијата во Македонија. Целите на АЕТМ се да ги поддржи интересите на компаниите, да придонесе кон знаењето за е-трговија и негово проширување вклучувајќи ги поврзаните услуги и технологии и да ги намали и елиминира бариерите кои го ограничуваат растот и развојот на идустријата. За помалку од една година постоење асоцијацијата успеа да ја придобие довербата од над 40 компании и организации кои се нејзини членки и поддржувачи.

Прочитај повеќе за нашата работа и активности во објавениот полугодишен извештај.  

Бараме некој со пасија за е-трговија и желба за работа кој е спремен да се впушти и посвети кон реализирање на целите и менување на индустријата заедно со нас. Ако ова ти звучи возбудливо сакаме да те запознаеме.

 

Во што се состои работата:

 • Активно учество во работењето на асоцијацијата
 • Истражување и пишување на проектни апликации
 • Работење на проекти кои ќе ги спроведува асоцијацијата
 • Одржување на постојан контакт и редовно известување на членовите за тековните активности
 • Креирање и поставување на содржини за социјални медиуми на АЕТМ
 • Пишување на блог постови за актуелни теми поврзани со е-трговијата
 • Подготовка на програми и учество во организација на обуки и настани
 • Подготовка на документи за работење на асоцијацијата за разни цели
 • Уредно водење на документација и администрирање на документи

Што бараме:

 • Желба за надградување и учење во полето на е-трговија
 • Преземање одговорност, иницијатива и проактивност
 • Позитивен тимски дух и енергија
 • Адаптибилност на промени, желба за учење и личен напредок
 • Почитување на рокови/deadlines
 • Одлично познавање на англиски јазик (говорење и пишување)
 • Одлично познавање на MS Office (Word, Excel, Power Point)

Се смета за предност:

 • Претходно искуство во работа со асоцијации и здруженија
 • Познавање на правна и законска регулатива од областа на здруженија/асоцијации
 • Oсновни познавања на Photoshop или друга алатка за основно едитирање на фотографии

Што нудиме:

 • Солидна компензација + можност за хонорар од проекти
 • Отворена работна средина за напредок и опкружување од одличен тим
 • Менторирање и учење
 • Работа во општествено одговорна асоцијација и залагање за промени кон подобро
 • Иницирање и реализирање на нови идеи и проекти со целосно водство
 • Можност за развивање на нови skills & competencies
 • Креативна и динаминча работна средина во која се охрабрува проактивност
 • Фер однос и мотивирачки систем на наградување каде напорната и квалитетна работа е препознаена

Како да аплицираш? Испрати ни го следното на raboti@ecommercе.mk

 • CV и мотивациско писмо
 • Tекст (блог пост) на релевантна/актуелна тема за е-трговија по твој избор
Виктор Стојкоски