Категорија: Извештаи

Мажите се поголеми онлајн купувачи од жените во Европа: Што купуваат повеќе?

Мажите се поголеми онлајн купувачи од жените во Европа: Што купуваат повеќе?

(Овој текст е дел од оригинално објавениот текст на Forbes.com од страна на Нина Ангеловска, […]

ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА АЕТМ [Јануари – Јуни 2018]

ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА АЕТМ [Јануари – Јуни 2018]

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија беше формирана со основна цел да ја креира иднината на […]

Објавен извештај за предизвиците на микро, мали и средни претпријатија во Македонија

Објавен извештај за предизвиците на микро, мали и средни претпријатија во Македонија

British council објави извештај за предизвиците на микро, мали и средни претпријатија во Македонија, кој […]

Го промовиравме сеопфатниот извештај за анализата на е-трговијата во Македонија!

Го промовиравме сеопфатниот извештај за анализата на е-трговијата во Македонија!

Денес се одржа промоцијата на извештајот од сеопфатната анализа за е-трговијата во Македонија насловен “Подготвеност, […]

Facebook
LinkedIn
Google+
https://ecommerce.mk/archives/category/izvestai">
Twitter

Скорешни написи