Категорија: е-Трговија

3 начини на употреба на видеа во е-трговијата

3 начини на употреба на видеа во е-трговијата

Видеото често е начин за раскажување на приказни во 21 век, па оттаму е добра […]

5 трендови кои ја обликуваат е-трговијата

5 трендови кои ја обликуваат е-трговијата

Последните податоци објавени од страна на U.S Census Bureau покажуваат импресивен раст на електронска трговија, […]

12 совети од експерти за е-трговија

12 совети од експерти за е-трговија

Во денешниот свет на е-трговија, постојат мнoгу начини како да се разликувате од другите. Додека […]

Се тестира вклучување на виртуелна реалност во рекламите на Фејсбук

Се тестира вклучување на виртуелна реалност во рекламите на Фејсбук

На својата конференција за развој на F8 која се случи оваа година, од Фејсбук ја […]

[Интервју] ДХЛ Експрес – лидер на македонскиот пазар за експресна достава

[Интервју] ДХЛ Експрес – лидер на македонскиот пазар за експресна достава

Доставата е клучен дел од синџирот на е-трговија и компаниите за достава имаат клучна улога […]

Се одржа eTail Europe 2018

Се одржа eTail Europe 2018

Овој јуни, стотици е-трговци се собраа во Лондон за да разговараат за најновите индустриски трендови, […]

Велика Британија со 10 милиони фунти ќе гради дигитални вештини на Западен Балкан

Велика Британија со 10 милиони фунти ќе гради дигитални вештини на Западен Балкан

Министерот за надворешни работи, Борис Џонсон, денеска објави дека Велика Британија ќе помогне со 10 […]

Нова законска одредба: Намалена границата за плаќање во кеш

Нова законска одредба: Намалена границата за плаќање во кеш

Според најновите измени на Законот за спречување перење пари и финансиски тероризам, забрането е плаќање […]

Најавена електронска наплата на патарини во Македонија

Најавена електронска наплата на патарини во Македонија

На денешната прес конференција на Јавното претпријатие за државни патишта, директорот Зоран Китанов најави систем […]

5G – петтата генерација на безжични мрежи

5G – петтата генерација на безжични мрежи

Петтата генерација на безжични мрежи или 5G е најновата итерација на мобилната технологија, дизајнирана за […]

Facebook
LinkedIn
Google+
https://ecommerce.mk/archives/category/%D0%B5-%D1%82%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%98%D0%B0">
Twitter

Категории

Скорешни написи